2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda muayyen bir müddet ısı ve yalaz geçişine direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

Bu anlamda yangın merdivenleri gerçek anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile mevla olup kişilerin gene bu noktada en çok aradığı kriterler arasında da gelmektedir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin kanatı aralık opsiyonel olarak tuzakınan hidrolik grup ile daha kesif kullanım sağlanabilir.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin alaz ve dumandan korunup katların arasına yada yaşam alanlarına geçmesini önlemek amacıyla kullanılır. Dokumada kâin insanoğluın güvenliğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının denetleme altına kırmızıınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında duman ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek midein mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalıdır. Ekseri mühür yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının sözınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın Kapısı kötü sızdırmaz özelliğe mevla olması dolayısıyla yangın takkadak insanoğluın tütün zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu baplar hariçya yakın ve kolay açılabilen bünyeya sahiptir.

Yangın kapısı montajı büsbütün meraklı şekilde mimarilması gereken ve imalatta mükemmellik şekilde ortaya çıkan üründe yanlış yapılmaması gereken bir fiillemdir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve strüktürnıza %100 geçim esenlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle malik tamamlanmak; dayanıklı, güzel duyusal baplara en şık fiyatlarla sahip yürütmek dâhilin İletişim temassına tıklayarak personellerimizden entelekt veri alabilirsiniz.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri acil durumlarda insanların hariçya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan kapılara maruz isimdir.

Panik pas sayesinde bâtınerden autarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı gerçek iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok basitçe ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış dokumalabilir.

Yangın Kapısı alırken uyanıklık etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası altında bizim doğrultuımızdan üretilen kapılar üzere birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik olmak, projenize oranlı boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları yardımıyla emniyetli mekanlar oluşmasına katkı peylemek derunin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut belli başlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal istanbul Yangın kapısı fiyatları edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Report this wiki page